TeamViewer

Voor training en ondersteuning op afstand maken wij gebruik van TeamViewer. Hiervoor is het noodzakelijk dat u over een werkende internetverbinding beschikt. Nadat u toestemming heeft gegeven wordt er automatisch een beveiligde verbinding met uw computer, laptop of server opgebouwd. Via deze verbinding kunnen wij tijdelijk uw computer overnemen en direct in uw programma aanwijzingen geven en problemen oplossen.

Voor een meeting ontvangt u een uitnodiging per e-mail met daarbij de benodigde instructies. Voor ondersteuning op afstand dient u onderstaande instructies te volgen.

Instructies

1. Klik op onderstaande button om de software te downloaden
  2. Installeer TeamViewer
  3. Geef uw persoonlijk ID en wachtwoord door aan CADCAMstore
  4. Volg de instructies van CADCAMstore om de sessie te starten